Results 1 to 7 of 7

Thread: Dapatkan rebat setiap bulan anda di sini

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    putrajaya
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Dapatkan rebat setiap bulan anda di sini

    Dapatkan rebet setiap bulan di sini!

    Sebuah syarikat MLM yang sah, berdaftar dan dilesenkan di bawah Akta Jualan Langsung (AJL931699) oleh KPDNHEP menawarkan rebet bulanan kepada ahli-ahlinya yang berdaftar.

    Rebet bulanan ini ditawarkan oleh syarikat Imuone International Berhad (sebelum ini dikenali sebagai Imuone (M) Sdn Bhd) melalui program Imuone Diamond Club.

    IMUONE sebuah syarikat yang telah berkecimpung di dalam INDUSTRI BERLIAN lebih dari 10 tahun.
    Bermula September 2007, syarikat menceburi bidang baru iaitu INDUSTRI MLM (networking).
    Pelancaran Besar-Besaran Akan Diadakan Pada OGOS 2008!
    Sertailah Program Ini Sekarang Juga Kerana Anda Adalah “PIONEER”.
    “LUXURY DIAMOND PROGRAMME” ini adalah SATU-SATU SEUMPAMANYA DI DUNIA!

    1.BONUS KESETIAAN BERLIAN/Diamond Loyalty Bonus
    PAKEJ KEMASUKAN PRODUK REBET REBETBULANAN TEMPOH
    GOLD 100CP@RM 360 PENDANT 200CP 8.5CP 23 BULAN
    STAR 500CP@RM1800 NECKLACE 1000CP 50CP 20 BULAN
    BEZEL 1200CP@RM4320 BRACELET 2400CP 150CP 16 BULAN

    2.BONUS RUJUKAN BERLIAN/Diamond Referral Bonus-10% Rujukan GOLD STAR BEZEL
    GOLD 10CP 50CP 120CP
    STAR 10CP 50CP 120CP
    BEZEL 10CP 50CP 120CP

    3.BONUS SINERGI BERLIAN/Diamond Synergy Bonus
    INFINITI UNTUK KUMPULAN YANG KECIL

    PAKEJ GOLD STAR BEZEL
    KUMPULAN KECIL 8% 9% 10%
    MAKSIMA HARIAN 300CP 1000CP 3000CP
    MAKSIMA BULANAN 9000CP 30000CP 90000CP

    BUAT BISNES SAMBIL BERAMAL
    IMUONE semakin HEBAT!!! Buat Bisnes Sambil Beramal-Projek Kasih Sayang- Salah satu projek ialah membantu pembinaan Maahad Tahfiz, Terengganu. Sertai IDC Buat Bisnes sambil beramal.

    Jika berminat hubungi saya di 0172355256 atau layari www.berlian2u.com/myxpro
    Last edited by myxpro; 01-13-2009 at 04:00 AM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    putrajaya
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Seminar Untuk Ahli IDC yang dihargai,
    IMUONE akan mengadakan seminar di Menara Getah Asli, Jalan Ampang, Kuala Lumpur. Sila rujuk butir-butir di bawah:

    1) 2 Januari 2009,8:00pm-12.00am
    2) 9 Januari 2009,8:00pm-12:00am
    3) 16 Januari 2009, 8:00pm-12:00am
    4) 23 Januari 2009, 8:00pm-12:00am

    Sebagai tanda penghargaan dari Imuone Diamond Club, kemasukan untuk seminar adalah PERCUMA bagi tahun 2009! Untuk keterangan lanjut, sila hubungi pihak perunding pelanggan kami di talian 03-2284 4439 atau rujuk pada laman web rasmi www.imuone.com

    new community website for imuone
    www.idccommunity.org

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    putrajaya
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Nota untuk bakal jutawan semua..

    NOTA UNTUK BAKAL JUTAWAN SEMUA..

    Mengapa saya memilih IMUONE sebagai platform menjana peluang pendapatan lumayan?
    Pertama-tamanya adalah kekuatan yang ada pada syarikat ini yang saya yakini berpotensi menjadi salah satu gergasi syarikat MLM di Malaysia! Saya tidak marah jika ada yang meragui atau mencebik kenyataan saya ini..tidak mengapa...Biarlah saya bercerita sedikit mengapa saya berkeyakinan begitu...
    Biasanya jika kita menyertai sesebuah syarikat MLM yang baru...perkembangan perniagaan syarikat MLM tersebut bergantung sepenuhnya kepada program atau produk yang dilancarkan. Jika ianya mendapat sambutan.. Alhamdulillah.. majulah syarikat tersebut..tetapi jika tidak..paham-paham jela ya..Tetapi berbeza dengan IMUONE..syarikat ini telah memulakan perniagaan dagangan berlian yang memang diketahui ramai suatu perniagaan yang lumayan selama lebih dari 10 tahun! Maksudnya bila syarikat ini memulakan perniagaan MLM nya bermula september 2007, syarikat telah mengambil kira kemampuannya untuk membayar bonus dan rebat yang dijanjikan berdasarkan prestasi perniagaannya sepanjang 10 tahun. Pendek kata, risiko untuk kita tidak mendapat bonus yang dijanjikan tentulah minima.
    Tujuan syarikat melancarkan program MLM nya ini "IMUONE Diamond Club " adalah dengan harapan dalam masa 3 tahun dapat memasuki pasaran berlian di 10 negara .Apabila sudah menembusi 10 negara , maka dengan automatiknya dagangan berlian syarikat akan berkembang dengan pesatnya. Dan bila syarikat telah dapat menguasai pasaran berlian di ASIA maka syarikat akan pergi ke fasa ke dua visinya iaitu dalam masa 5 tahun dapat memiliki 15% syer di Yellowknife Diamond Mining. Jika pasaran berlian yang dikuasainya tidak cukup meluas macamana nak beli syer 15% di syarikat berlian terbesar dan termasyur itu..ye tak? Cara yang terpantas adalah dengan Networking atau MLM! Sebab itu syarikat melancarkan program ini!
    Faktor kedua..Plan Pemasarannya. Jika sesiapa yang mahir membaca plan pemasaran, tentu dapat mengira biasanya sampai ke suatu peringkat sesetengah syarikat MLM berada dalam kedudukan "overpaid" yang bermaksud 'tarikan bonus yang terlampau tinggi yang bila sampai ke suatu peringkat syarikat memang akan mengalami kerugian jika meneruskan juga program berkenaan. Jalan mudahnya..tutup syarikat dan yang menjadi mangsa..kita semua yang teruja dengan tarikan bonus yang tinggi sedangkan sebenarnya syarikat memang tidak mampu untuk membayarnya.Yang untung di dalam situasi ini hanyalah ahli-ahli yang join awal dan tentulah syarikat itu sendiri. Dan biasanya founder syarikat "hanya di belakang tabir". Tujuannya..bila syarikat tutup...mereka akan buka syarikat baru dengan modus operandi yang sama tetapi menggunakan jenama yang baru. Anda yang telah lama di dalam INDUSTRI tentu maklum dengan keadaan ini..tapi apa nak buat...orang ramai lebih teruja dengan ganjaran bonus yang melampau tinggi walaupun mereka tahu satu hari syarikat akan mengalami masalah tetapi mereka tetap join gak..Berbeza dengan IMUONE...plan pemasarannya cukup mudah..dan munasabah..ditambah kekuatan syarikat selama lebih 10 tahun. Cuba anda lihat sendiri..1.Rebat 200% 2.Referal 10% 3.Pairing antara 8-10%.. itu sahaja..bukan janji yang bukan-bukan tapi insyallah pasti.
    Faktor ketiganya adalah founder syarikat IMUONE sendiri iaitu LW Kin dan Robert Lim. 2 orang muda ini bukan "player" di dalam industri MLM di Malaysia.Maksudnya saya..mereka adalah orang baru di dalam industri..pendek kata jika mereka nak menipu di dalam program yang mereka anjurkan, mereka pun belum cukup mahir untuk menipu!hehehe..ini pandangan peribadi saya..jangan salah sangka pulak! Memang ramai founder yang jujur di dalam industri..tapi yang kaki kelentong pun sama ramai! Sesetengahnya bila dah lama di dalam industri bukannya hendak memajukan industri tetapi mencari jalan untuk mengambil kesempatan ke atas orang ramai! Tambahan pula LW Kin sebagai presiden di dalam syarikat IMUONE adalah seorang selebriti! Beliau adalah model, pelakon, penyanyi juga usahawan yang berjaya. Jika beliau hendak menipu di dalam program ini..bodoh la beliau kerana yang terjejas bukan hanya bisnes MLM nya tetapi seluruh kerjaya dan perniagaannya! Bisnes MLM ini hanya sebahagian dari perniagaannya sahaja..satu lagi kredit adalah Bonda Yang Dipertuan Agung adalah "Ibu angkat" beliau yang juga merasmikan program "IMUONE Diamond Club ini.Beliau kenalah juga jaga nama baik Bonda Agung.
    Faktor keempatnya..Produknya iaitu BERLIAN!.Program ini adalah satu-satu seumpamanya di dunia!..Biasanya suatu yang pertama ini mempunyai impak yang hebat jika berjaya!..Tengok saja kopi merah, susu IGG, Jus Manggis dan banyak lagi..Syarikat yang pertama mempeloporinya mendapat sambutan yang sangat hebat..!
    So...Jadilah anda yang pertama menyertai program hebat ini! Jika anda masih ingin memerlukan penjelasan dengan lebih detail jangan malu-malu sms kami TEAM2020 .pasti kami akan cuba menjawab dengan kadar segera! Cepat rebut peluang anda di sini...! Sesuatu yang hebat bukan datang selalu! Bila sudah di depan mata jangan tunggu lagi! Rebutlah peluang anda sebelum terlambat dan anda berpotensi menjana pendapatan yang amat lumayan! KITA FAHAM ORANG LAIN TAK FAHAM... TAPI BILA ORANG SUDAH FAHAM KITA SUDAH JUTAWAN.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    putrajaya
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam,

    Imuone Diamond Club .. merupakan satu perniagaan yang memberikan
    keuntungan dari hasil perkongsian. Dimana disini sebagai ahli takde siapa yang akan RUGI.

    Setidak-tidaknya di Imuone takdelah lagi orang yang Fobia tentang
    MLM (Multi Level Marketing).

    Walaupun tak pandai nak bercerita,tak pandai nak buat marketing,Malu
    dalam erti kata lain serba serbi tak reti ...tetap UNTUNG

    Jadi apa lagi yang nak difikir-fikirkan Cepatlah buat satu tindakkan yang
    bijak dengan menyertai Imuone Diamond Club. Nak tahu bagaimana
    Boleh Contact/Sms 0172355256



    Jumpa anda dipuncak kejayaan !!!!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    senyap je nih...mcmna perkembangan bsness nih?

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    macam tak pernah dengar jer...

  7. #7
    Member engshahrul's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Shah Alam
    Posts
    91
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Aku dh ada akaun dgn IMUONE, tp website berlian2u.com tu dh x berfungsi coz IMUONE dh x benarkan promosi online.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •