Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Pembekal Pakaian Kanak-Kanak Original Berjenama Terkenal terus dari kilang.

  1. #1
    Junior Member Teras Ceria Enterprise's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bandar Perda, Permatang Pauh.
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile Pembekal Pakaian Kanak-Kanak Original Berjenama Terkenal terus dari kilang.

    Salam semua di Melayu Niaga.Syarikat kami Teras Ceria Enterprise ada membekal pakaian kanak-kanak berjenama terkenal seperti Kiki-Lala,Tom& Jerry,Popeye & lain-lain lagi.Semua pakaian adalah terus dari kilang & juga adalah yang original.Sesiapa yang berminat bolehlah hubungi kami & anda akan di bawa ke kilang untuk membuat sendiri pilihan anda.Kami juga ada membekal pakaian & peralatan sekolah,pakaian baby,tuala,stokin,kasut & macam-macam lagi.Semuanya terus dari kilang.Jika berminat sila hubungi :-
    Naser - 016-4857619, Jamil - 014-7418472, Siti Sara - 017-5336137.
    Email :- nasir@cipenang.com
    Brand-brand yang ada ialah :-
    1) KIKI-LALA
    2) TOM & JERRY
    3) POPEYE
    4) SESAME STREET
    5) GARFIELD
    6) BABY TOM & JERRY
    7) POWER PUFF GIRL
    8) CUDDLES
    9) PIXIE & DIXIE
    10) PRONIC
    11) ULTRAMAN
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Teras Ceria Enterprise; 04-17-2010 at 01:24 AM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    menarik nie... email saya info dan harga yer... tq

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ada katalog x?website ke..
    JOM BUAT DUIT RM100 - RM500 SEHARI!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    betul tu.. nak tahu jugak catalog & harga2 yang diberikan..
    kalau boleh detailkan sedikit lagi

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam...dia kira macam mana , boleh ke ambik dengam MOQ 10 untuk setiap jenis baju.? emel saya kidss4u@yahoo.com.my thanksss

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by kidzzlove View Post
    Salam...dia kira macam mana , boleh ke ambik dengam MOQ 10 untuk setiap jenis baju.? emel saya kidss4u@yahoo.com.my thanksss
    email kat saye skali..mcm minat.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    36
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    lokasi dimana? berminat juga...ada blog utk lihat gambar. sila emailkan info kat risha_pioneerfashion@live.com

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Gambar pakaian

    Boleh hantar gambar pakaian utk setiap satu brand?

    Quote Originally Posted by Teras Ceria Enterprise View Post
    Salam semua di Melayu Niaga.Syarikat kami Teras Ceria Enterprise ada membekal pakaian kanak-kanak berjenama terkenal seperti Kiki-Lala,Tom& Jerry,Popeye & lain-lain lagi.Semua pakaian adalah terus dari kilang & juga adalah yang original.Sesiapa yang berminat bolehlah hubungi kami & anda akan di bawa ke kilang untuk membuat sendiri pilihan anda.Kami juga ada membekal pakaian & peralatan sekolah,pakaian baby,tuala,stokin,kasut & macam-macam lagi.Semuanya terus dari kilang.Jika berminat sila hubungi :-
    Naser - 016-4857619, Jamil - 014-7418472, Siti Sara - 017-5336137.
    Email :- nasir@cipenang.com
    Brand-brand yang ada ialah :-
    1) KIKI-LALA
    2) TOM & JERRY
    3) POPEYE
    4) SESAME STREET
    5) GARFIELD
    6) BABY TOM & JERRY
    7) POWER PUFF GIRL
    8) CUDDLES
    9) PIXIE & DIXIE
    10) PRONIC
    11) ULTRAMAN

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Menjual secara online
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam... saya dah sms dan bg email tuk dapatkan details. Tak terima apa2 pun? Tak berminat nak berurusan ngan saya ke?

  10. #10
    Member buzkerz's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    44
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tunjuk la gambar skit kat sinie atau bagi website @blog ka

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •